Today

Heej idag åker jag iväg och blir borta i ett halv år. Jag vet inte hur ofta jag kommer blogga men säkert lite :)
Jag kommer sakna Benjamin mycket det vet jag . Vet ni vad jag och Benjamin har inte sovit utan varandra på tre år! Galet jag vet :) Kommer sakna lillvovven mikkos galenskaper haha :) Kommer att saka mamma,pappa, victor och alla här. Men kommer ju hem ibland ;)



Puss och Hej


Your favorite place

Förutom Svanstein så skulle jag säga Seskarö som det var i mina barndoms år :)




Puss hej!


Vilken väg?

Jaha då blev man antagen på måleri också så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra . Har blivit antagen på svenskakyrskans grundkurs och åker dit imorgon men orkar jag även läsa måleri på distans samtidigt . Jadu måste tänka lite på det nudå :))



puss hej


Something you regret

Jag känner inte att det finns mycket jag ångrar för annars hade jag ju inte varit den jag är idag eller varit vart jag är i livet idag utan mina misstag. Det enda jag kan tänka mig lite är att jag inte gick etstiska istället för handels men då hade väl inte jag och benjamin träffats så det var väll meningen att jag skulle gå handels :)



Puss hej!


A picture from last year and now. How have you changed

Jag kör lite mer extremt. Valde lite liknande posé på bilderna

Jag högstadiet Kanske 14 år





Jag i december förra året (har typ inga nya bilder på mig heeh) Jag 20 år


Lycka

Lyckans fjäril sätter sig på axeln på den som har tid att vänta ♥







Bilder tagna för någon sommar sedan :)


Jo visst! It´s Meee!




?

Jag är lite av ett frågetecken... Ska man göra det eller inte :) Får börja plugga på tordag om jag vill men ska jag ???

Hoooff vad jobbigt ..



Puss Hej !


Your siblings

Här är de från mammas sida : Mikaela,Camilla,David,Ida,Emil,Todd,Noel,Eddie,Rasmus,Lina,Leah,Linnea och snart en till som är i magen :) På bilden är även jag och min bror.



På Pappas sida har jag ingen bild men det är : Julia,Jonathan,Joakim,Sabina,Matilda,Hannes,Rebecca,Mikael och Adam :)


Future plans/dreams/goals

Ingen aning så känner jag nu! :)

Det enda jag vet är att i framtiden vill jag ha det som alla vill (nästan alla)
Man,hus, barn och ett bra jobb :)
Resa vill jag också göra i mitt liv . Detta orkar jag inte gå in på mera det som de flesta vill med sitt liv vill jag med. Jag vill bara ha ett fint liv och om det inte blir som jag planerat så funkar säkert det med :)





Puss hej!


Your beliefs

Jag tror på Gud, J & Änglar så enkelt är det.


Vad sker ikväll?

Heej
Jag är sugen på att hitta på något kul ! Kanske en utgång?? :) Vi ser ju :)
Fanny och Anton skulle iaf komma flörbi här :)

´




Tillbaka till skolan?

Heej !
Jag har suttit och funderat nu ett tag på vad man ska göra den närmaste tiden. Tänkte ju läsa matte B iallafall men känner mig inte ett dugg sugen på det, konstigt då matte är ju det tråkigaste ämne man kan läsa! Men om jag har tänkt läsa vidare till tillexempel lärare så är det nödvändigt att jag läser upp matten. Det jag har varit inne på som senare utbildningar är lärare och nu har jag även börjat kolla på biblotikarie men jag vet inte säkert någnting alls! . Jobbigt detta med att skaffa sig ett liv haha ! Sen blev jag jätte sugen på att läsa svenskakyrkans grundkurs och kombinera den med matte B om det går men men vi får se vad som händer om det nu sker något överhuvudtaget! Har inte fått något svar om konst kursen heller.. Allt känns som ett frågetecken nu iallafall.
 


Fjortis tjejjer!

Hahah hittade två fina bilder och tycker inte att det behövs så mycket text låter bilderna tala!


Fanny och Jag


Jag, Fanny och Mickis

Puss Hej!


Who do you admire

Det finns ju så många som gör små saker som jag kan se upp till. De som har mod att gå deras egen väg utan att tveka. Jag tycker alla som har fött barn är super duktiga och det måste ju vara en rejäl upplevelse. Alla kvinnor i världhistorien som har varit starka och nytänkande. Alla som jobbar mot fattigdom och annat elände i världen. De som jobbar mot våld på djur och barn och så annan våld så klart. Jag ser upptill alla som gör något bra för miljön och världen !

Min mamma är också en förebild :)



Jag och mamma i skogen :) Hon sitter som en apa jag vet haha :)

Puss hej!


Time moves sooo slowly

Hej igen!
Idag går tiden så dära ändlöst söligt ! Blev ingen innebandy så jag drog på en intervall runda, svettigt värre och det kändes skönt sedan att ha rört på sig. Tog en skön kall dusch :) Var förbi Annika och Ahti som bjöd på kaffe och paj. Satt fint med lite kaffe efter att ha tränat lite. Ja hursomhelst så går idag väldigt långsamt kanske mest för att jag saknar mitt hjärta. Det känns som att vi inte har umgåtts på hela veckan så jag skulle vilja mysa lite med honom. Kollar just nu på ett program i ettan om hästmannen verkar vara en bra dokumentär :) Finns ju inte så stort utbud när man bara har ettan och tvåan haha !

Var förbi milla idag med satt och pratade om lite allt möjligt men faktiskt mest innebandy blev bjuden på mat med och det var tacksamt ! Är bara för trist att laga mat bara för sig själv blää! Jag tycker iaf att det är urtråkigt .
Nåja ska väl glo lite på dumburken haha :)



Puss hej!


Move your ass!

Heej!
Nu ska jag dra ut på en promenad ! Det är så skönt efter man har gjort något man känner sig som duktig och bättre iallafall jag :) Jag hoppas även på att det blir innebandy ikväll för det är så kul! Tänkte även ta och baka något idag får se om jag lyckas göra något eller om jag är för lat. Plus att jag har en skit dålig elvisp, har ärligt tänkt tanken att jag ska byta ut min elvisp mot mammas eftesom att hon aldrig bakar så skulle hon kanske inte märka det enns haha ;)




Your bestfriend

Min bästa vän ? Jag är väl som det flesta och har en hel bunt bästiga vänner ! Är det inte så också att du har lite olika vän förhållanden med dina olika vänner :)
Jag älskar mina vänner!

Fanny är en av mina nära vänner hon vet de mesta om mig och jag tror vi kan prata om vad som helst. Hon är snäll och glad!


Mickis är min kusin likaså en av de jag umgås med mera hon är snall och glad och inte rädd för att dela med sig :)

Sanna är glad, sprallig och snäll. Allting är humor med henne !  Men man kan ju prata om annat också :) Liksom humor är det jag känner haha. Vi kan inte vara seriösa på ionnebandyn villket iofösig gäller alla mina vänner!





Josse är snäll och smart . Som vi skrattade när hon var full och disskuterade med danne! HAHA !






Det är några av mina vänner men jag orkar inte rabbla upp alla ! Men jag ser mina kusiner som vänner med och massa andra :)



Puss hej!


Tack för hjälpen present !

Heeej!
Ska bara lägga ut en bild på det jag fick som tack för att jag tagit hand om hästarna i två veckor :) En riktigt SÖT present :) Kommer räcka länge för mig som inte äter speciellt mycket godis ! Tack Martina det var uppskattat men ett tack hade även räckt ! :)




What do you think is your flaw

Hmm ingen människa är ju perfekt. Alla har vi våra fel och brister det är det som gör oss männskliga och är det det som gör oss olika. Jag har svårt att bestäma mig och det är ju väldigt irrierande. Ska jag göra det eller inte. Ja ni fattar. Sen är jag lite pedantiskt och det tycker jag kan bli jobbigt ibland eftersom ibland måste man bara släppa sådant det behöver inte vara helt städat hela tiden. Ska inte rabla upp en massa fel och brister på mig eftersom jag tycker att det skulle bara bli tråkigt men nu har jag nämt några. Kan ju också tillägga att jag är väldigt självkritiskt gäller allt det jag gör till hur jag ser ut. Men alla vi har ju positiva sidor också :)

 

Puss Hej!


The meaning behind your blog name

Det fínns ingen mening riktigt bakom mitt namn det var Nina och Casandra som skrev vad jag skulle heta när de gjorde en blogg åt mig för ett antal år sedan. Det enda jag kan tänka mig att de tänkte är just att jag heter Sandra därmed SaandyDee (kallades ibland Saandy)



Puss Hej !


Your parents

Mina föräldar heter Maria och Hans men alla kallar honom för hasse. Min mamma är väldigt pratglad och hörs ofta om hon är i närheten. Pappa är hennes motpart lugn och pratar inte ihjäl folk. Men båda är snälla och vill sina barns bästa ! Jag älskar dem <3








Puss hej!


Your first love

Min första förälskelse var säkert ganska ung men vem som var föremålet för min kärlek kan jag inte komma ihåg alls. Man är ju ofta så där bernsligt kär när man är liten eller någon som känner igen sig ? Jo det tror jag ;)
Men första gången det var lite längre period så gick jag i sexan och pojken hette Mattias. Jo jag var nog lite kär i honom :) Men efter det har föremålen växlat .

Den första jag sagt att jag älskar dig till är Benjamin. Han är min första pojkvän, sambo förlovnig. Han är den snällaste person jag känner. Han gör mig hel antar jag :) Men våran resa vart vi är nu kanske inte varit helt själv klar men jag tror att allting händer av en anledning. Som sagt känns det rätt med BenjaMIN ;)

    

Puss hej !


Introduce yourself

Jag är en 20 åring tjej/kvinna snart ett år äldre närmare bestämt dag 26 i september.
Bor i svanstein en liten by långt upp i vårat avlånga land, över polcirkeln.  Jag lever mina dagar i ett litet rött hus med en varanda och lite gräsmatta till det tillsammans med min fästman Benjamin och våran hund Meeko " Mikko". Oftast nästan varje dag är vi och hälsar på mina föräldrar som bor inne i skogen man kör på en grusväg rätt in i skogen till de kommer några hus och där är jag uppvuxen. Vilket inte var så kul när man var teenage :) Vi är till mina föräldrar mycket pågrund av att de har en vovve vid namn ebba och då kan våra hundar leka tillsammans.

  

Jag har bott tillsammans med Benjamin nästan från samma stund som vi blev tillsammans flyttade han in till mig i mitt föräldrahem där vi bode i ett rum i ett helt år. Det var ganska så skönt när vi fick vårat eget för två år sedan. Vi sökte efter en lägenhet men av turen fick vi ett helt eget litet hus at hyra :) Detta år på nyårafton förlovade vi oss. Jag har helt underbara vänner som jag tycker att jag träffar för sällan.

        


Jag är en rättså kreativ människa gillar att måla,rita,fota,sjunga och inreda. Annars gillar jag att röra på mig innebandy är en klar favvorit. Gillar att vara ute i skogen med hundarna och promenera. Jag älskar djur och då menar jag verkligen det ! Jag vill inte köra på en padda,groda eller mus när jag är ute på vägarna. Blir väldigt arg på människor som inte tar hand om sina djur. Ett djur som var min favorit när jag var liten och hållit i sig lite är katter men tyvärr tål Benjamin inte katter eller hästar.

 

Jag är duktig på att laga mat och ganska duktig på att baka vilket uppskattas av min kille ;) Jag är ganska pedant av mig men det är lite svårt när man har lite av en slarver till pojkvän men man får helt enkelt försöka släppa lte av städningen och låta det vara lite små stökigt haha ;D

 

Jag skulle tro att jag är rätt snäll och jag gillar när det är rättvist. Jag är jätte envis och gillar när saker blir som jag vill men inte så att jag skulle bli sur annars :) Jag kollar mycket på film och gillar att läsa böcker. Jag älskar chips och popcorn men bryr mig inte såmycket om godis. Börjar sjunga i tid och otid villket min lillebror hatade när vi var små. Juste jag har en lillebror victor glömde ju den skiten haha liten och liten 19 år gammal är han .
Nåja detta får räcka :)



Puss hejs


Torsdag

Heej!
Idag känner jag mig som ett stort frågetecken. Vad ska jag hitta på idag ? Självklart ska jag till hästarna och resta hunden i skogen. Äta måste man ju också göra men vad ska jag hitta på imellan detta ? Har inte riktigt någon eld i baken idag för att gör någonting... Kanske man borde ta en promenad eller rita något.. Hmm städa njae det får vara till imorgon tror jag :)

Två Gamla bilder på mig





Jag kanske uppdaterar senare men vi ser ju hihi :)
Puss Hej !


<3


Blandade Bilder !

Bara för att jag har så tråkigt ! Till er från mig en salig blandning av olika bilder gammla som nya :)


               

   

     

         

  

  

 

 

   

 

 



Hund, Häst och Han

Hej !
Idag så har jag hunnit med att vara ute i skogen med hunden så han har sprungit av sig ligger här brevid och sover just nu.



Slängt hö till hästarna och smörjt dem med myggmedel :) Det är lite jobbigt att ta hand om två hästar när det är typ 4 år sedan man på riktigt höll på med dessa ståtliga djur men det är ändå så mysigt och kul så att tankarna på en egen häst ploppar upp i huvudet lite då och då, men jag är en realist och vet att det inte kommer ske på en nära framtid! Att ha en egen häst är ju trots alla positiva aspekter som ridning och allmänt mys så är det ju ett dyrt djur att ha och tidskrävande. Du är ganska bunden till en häst alltså inte bara att lasta in den i bilen om du vill fara någonstans heh ;)

Måste även lätta på mitt samvete på morgonen så ringde det i benjamins mobil men jag svarade inte eller väkte honom eftersom att han verkligen behöver få sova även om han själv inte håller med. Han tycker att man kan jobba (går upp 05 00) från 06 00 till tre (kommer hem 16 00) och sedan sova typ ingnting på natten utan kolla på film och ibland gå upp tidingt och jaga innan jobbet om han börjar senare. Nåja han är ju en vuxen människa så han får vill fatta det själv.


Puss hej !


Monday

Hejsan !
Idag är en sådan dag som drar sig fram och det känns som att det är förevigt tills klockan blir det man vill ! Hoh och i  mitt fall vill jag att den ska bli typ halv fyra eller fyra för då kommer min fästman hem och sen vill jag att det ska bli sex för då är det innebandy för hela slanten :)

Just nu snurrar det mycket men samtidig så lite i mitt huvud . Jag vill ha pengar så jag kan köpa material till lite skapande vill testa på akryl och förhoppnigsvis skapa fin fina tavlor ! Japp det tänker jag mycket på , när man går hemma hela dagarna (är hemma eller hos mamma&pappa) och hjärtat är och jobbar hårt känner man att man vill bidra med något. Eftersom jag är en relativt kerativ människa så skulle jag kunna skapa något som kanske någon skulle betala en liten slant för och om inte så är det ju inte negativt att göra något kreativt någon dag i veckan :) Sedan är det ju det här med utbildningar allt man borde läsa till att man borde hoff det är inte lätt att vara en enkel oläst människa haha ;) Känner väll att man helt enkelt borde göra med än vad jag gör just nu :)



Men det är ingen idé att trycka ner sig själv och tro att man är värdelös man får försöka tänka positivt. När benjamin kommer hem är det städat och ofta finns det mat redo Haha vilken hemmafru jag är men det är ju klart iallafall för mig att sådan tråkigt som att tvätta m.m hamnar på mig när han är den som jobbar just nu, annat är det ju när vi båda jobbar. Jag tror det finns några som håller med mig :)

Annars har jag, Benjamin, Victor och Amelie kollat en bra film igår Undisputed 3. Jag är ärlig och erkänner att jag är lite små kär i Bojka en bild på honom helt enkelt

 
Nu ska jag hänga tvätt puss hej!


Booring

Jag sitter i skogen och väntar på att benjamin ska sluta jobba ... När man själv är arbetslös känns det som att det enda du gör är att vänta och vänta .... Annars har jag varit och tagit hand om hästarna och tänkte ta och baka nu . Imorgon ska jag förbi ikea får se om det blir något fint man hittar :)
 



 Saknar denna gammel hund ibland hon var en stor hund i en lite kropp men så snäll <3

Ny start

Heej jag tänkre att jag kanske skulle ta och testa på detta med att blogga igen :) Ät ju trots allt 4 årsedag jag testade första gången och denna gång tänkte jag skriva lite om konst, design och allt som intresserar mig och så klart om min egen vardag ! Sen får tiden visa om jag kommer fortsätta och om någon läser :D

 


/Sandra

RSS 2.0