Gott nytt år!

Gott nytt år ! Vi hörs nästa år :)
Nu ska jag duscha och sedan middag och lite party ;)



Vi hörs ha det bäst :) Puss


Old stuff






?

Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt.. Hmm Benjamin for till sin mamma och hälsa på jag hade tänkt att komma med men jag kännde för att bara vara hemma min lediga dag. Så nu sitter jag och kollar på The new adventures of old Christine och tänkte kanske försöka vara lite kreativ och testa mina nya tuchpennor. Whis me luck :)



En teckning i Tusch som jag gjorde förra månaden och det var nog den första jag gjorde :)


#17. Favorite season.

Utan att behöva tänka speciellt länge så är det sommaren! Jag gillar att inte behöva lägga på en massa kläder innan man ska utanför huset. Att känna solen på huden, bada i älven, åka inlines och promenera i solen <3
plus en massa annat som är bra med sommaren. Oh grilla!






Övertorneå

Snart ska jag och Benjamin åka till ötå och handla, hälsa på hos hans mamma och fara till af
Men förts fixa här hemma :)


En gammal bild på ett gammalt gäng... hahah


Mafe

Nu är det ganska säkert att Mafe kommer imorgon det ska bli trevligt det ;) Synd bara att jag jobbar så mycket :/ Men men hon vill ju inte vara ensam på nyår och det kan jag ju iallafall fixa och resten av tiden kan hon vara med min familj och de är ju inte farliga :)


Mafe och hennes son :)

 Nåja nu är klockan 2 snart och jag har jobbat så nu ska jag draa mig mot sängen...
God natt


Väntan

Hejsan nu sitter jag i vårat vardagsrum och lyssnar på The Creep ;) Benjamin har börjat med maten och igentligen så väntar jag bara på att snart averka ännu en arbtesdag.  Men men pengar behöver vi alla ;)



Hhah bilden passar ju nästan med creep dansen ;)


Julklapp

Julklapp från Benjamin :)






Japp massa bra tusch pennor :))
Tack så mycket hjärtat <3


#16. A pic of your recent kiss.

Min senaste bild på en Puss/kyss har jag ju nyss visat men jag lägger upp den igen då ;)
Jag slänger upp någon bild på luft pussar också :)












Julklapp

Denna fina julklapp fick jag av Amelie ! (min brors flickvän)
Det var verkligen en super julklapp :) Tack så mycket!
Det är akryl färg i olika färger 10 ml perfekt att jag fick stora tuber med grundfärg av mamma så då är det så bra med det mindre som är i flera färger ! :)
Fick också några målardukar av både Amelie och mamma





Så igen Tack så mycket !


miau







Jag kommer nog inte skriva så mycket närmaste veckorna utan bara lägga upp lite bilder när jag har tid :) Men jag tycker att det är grymt kul att kolla på andras bilder så kanske ni känner samma ;D

Puss hej!


Du



Sitter/ligger i soffan med denna man och kollar Christine ;) ´
Myyysigt <3


Nails



Naglar jag hade i sommras :)


yeah!



Bara för att! :)
<3

hejåhå


God Jul

God Jul på er alla!
Hyvä Joulua Kaikkile!
Merry Christmas on you all!


Diggar!

Just hemkommen från jobbet var en trevlig kväll jobbade med Emma och Dessan och det var ett super team som vi var ! Kökspersonalen hade inte fixat så mycket mat som backup så vi fick agera matpersonal med hhuh! Men det gick bra och gästerna var mycket nöjda(de hade varit onöjda över lunchen) Så det känns toppen!

Sitter nu och diggar på We found love - Rihanna
Super skön låt! Bra text också :)

Jaa nu borde man väl gå och sova men har svårt att hitta ro efter att jobba så effektivt som man gör i resturangbranchen... Plus att <3 inte kommer hem förän halv 3.. Nåja får försöka flörta till mig john blund ;) ;) ;)
God natt mina vänner!


Random bild från mina bilder :))
kram god natt!


Off to work!

Nu drar jag och jobbar ! Hoppas det går bra idag ;)


Vardagen är HÄR!!

Ja nu rullar vardagen igång igen !
Just nu sitter jag och lyssnar på Here I Go Again med Whitesnake och visst stämmer texten lite vi går ju alla själva men också tillsammans tycker jag helt ensamma är vi aldrig! Men en skön gammal låt är det iallafall :)
 
Jaha igår började jag jobba igen på gården och nog har saker ändrats där under ett halv år men man kommer ändå sabbt in i arbetet igen. Jag kom hem från jobbet klockan 2 på natten och Benjamin kom från sitt jobb kolckan halv 3 så jag känner mig lite trött idag.

Stackars Benjamin har ju redan farit till sitt arbete igen men han jobbar in dagar så han kommer vara ledig tordag med ;) Hmm fast jag jobbar ju ändå då... Nåja så är livet han är ledig från tordag till 2 januari och jag får det kanske lugnare på jobb fronten den 2 haha .

Vi har iallafall fått fram julgranen nu och det känns lite juligt här. Pepparkakor har vi också bakat med Victor och Amelie :) Men jag har ingen julklapp till Benjamin och har ingen tid att köpa en heller! Jag gav som förslag att vi kan ha Julafton typ någon random helg i januari? Kanske vi får se  :) Men hur som helst så känner jag mig ganska usel utan julklapp till honom. Har julklappar till bägge av våra föräldrar och jag har till Victor också.

Jag är inte så mycket för detta julkapps tvång hoh man ska köpa om man verkligen hittat någonting till en person så är min syn på detta.


HAha här har ni en blid på mig och min fästman när vi ska pussas! Märk att vi är lite olika långa ;)


Benjamin får "sjunka" ner till min nivå så jag inte får nackspärr! <3



Puss hej!


Mera skola

Mitt arbete .


Ängeln Gabriel

Namnet Gabriel

Gabriels namn är hebreiskt och betyder ”Guds kämpe” "Guds man" eller "En av Guds starka". Det arabiska namnet för Gabriel är Jibril, Jibrīl, Jibreel, Jabrilæ eller Djibril. Han och Mikael är de enda änglar som finns omnämnda med namn i bibeln. I astrologin är han måndagens skyddsängel. Han räknas som Sanningens, Bebådelsens och Uppståndelsens ängel. Han är Guds budbärare och änglarnas furste. Det är han som verkställer de gudomliga straffdomarna över fallna änglar.

Gabriel i bibeln

Gabriel är enligt bibeln en ängel av hög rang, en av de förnämsta änglarna, en ängel som "står inför Gud" (Luk 1:19) och som bland annat hade/har den speciella uppgiften att vara Guds sändebud till människorna. Han uppenbarade sig till exempel två gånger för Daniel under det judiska folkets fångenskap i Babylon på 500-talet f Kr.

Första gången var i närheten av floden Ulai "i konung Belsassars tredje regeringsår" då han gav honom förklaringen till den syn som Daniel haft om en vädur och en bock som kämpade mot varandra (Dan 8:1, 15-26). Andra gången var "i Darejaves första regeringsår", då han undervisade Daniel om de 70 årsveckorna (Dan 9:1, 20-27).

Likaså var det Gabriel som fick uppdraget att berätta för prästen Sakarias, att denne och hans hustru Elisabet skulle få en son, Johannes döparen (Luk 1:13-17) och för Maria att hon skulle få en son - Jesus (Luk 1:26-38).

Detta är de enda ställen i bibeln där ängeln Gabriel uttryckligen nämns.

Förutom de här händelserna finns det en senare kristen tradition som säger att det var Gabriel som visade sig för Josef och herdarna i samband med Jesu födelse, liksom att det var han som gav Jesus styrka i Getsemane örtagård innan Jesus greps och korsfästes. Tanken har också framförts att det i vissa fall är Gabriel som omnämns med beteckningen "Herrens ängel" i bibeln (främst i Gamla testamentet).

 

 

Gabriel i andra religioner

Muslimer tror också att han förutsade Johannes döparens födelse och att han besökte Jungfru Maria och talade om för henne att hon skulle föda Jesus (Lukasevangeliet 1:26-38).

Muslimer tror även att det var genom honom Gud uppenbarade Koranen för profeten Muhammed. I Islam heter han Jibrail. Han gav instruktioner till Muhammed om hur Koranen skulle nedtecknas och utformas. Han upptecknar Allahs rådslag. Jibrail sägs ha 1600 vingar och hår av saffran.

Gabriel nämns även i olika skrifter inom bahá'í-tron, främst i Bahá'u'lláhs mystiska bok Haft-Vádí.

I judisk och katolsk tro är Gabriel Guds ärkeängel och främsta sändebud. I Bibeln omnämns dock bara Mikael som ärkeängel (Judas brev 1:9). Gabriel firas i Katolska kyrkan den 29 september.

Enligt mormonerna levde Gabriel sitt dödliga liv som patriarken Noa. Gabriel och Noa betraktas som en och samma individ. Noa anses vara hans jordiska namn och Gabriel hans himmelska.

Bebådelsen

Gabriel räknas som primus inter pares (lat. Den främste bland likar) bland ärkeänglarna och är mest känd från tavlor i den äldre kyrkliga konsten som visar jungfru Marie bebådelse den 25 mars nio månader före juldagen. På bilder av Marie bebådelse håller Gabriel ofta en vit lilja eller en liljesymbol i handen. Liljan. En symbol för jungfrulighet och renhet. Bebådelsen, där Gabriel förekommer, är ett av de mest avbildade kristna motiven i konsten.

 

 


Skola?!

Detta är från lektion med Margot och jag tycker att många av dessa frågor är värda att tänkas på!


Kyrkan i Världen med Margot

Många blir avvisade för att de inte kan bevisa nog starkt att dem är från ett visst land.

5 punkter som Migrationen borde bättra sig på.

·         Svenska borde lita mer på oberoende källor.

·         Att man måste bevisa ett personligt skäl till hot om våld inte bara för en grupp utan individuellt

·         Bristande kunskap om religion

·         Bristande kompetens i värderande av personliga berättelser

·         Det finns en obalans i styrkan för den invandrade(advokat)

·         Barn konventionen borde vara lag

 

Vi diskuterade om släkten ett globalt nätverk och först som vuxen färgas man svart. Om hur viktigt det är att ha släkten till stödet och hjälp att falla tillbaka på. Att vad ska man göra när det sociala medlen inte fungerar eller är för svåra att få.

Rasism i Sverige. Det sägs att ju mer olika vi är varandra till det yttre så ökar avståndet. Stämmer det? Man måste påminnas om rasismen lite oftare i vår vardag.

Vi gick en runda på dessa frågor.

·         Vad ser jag/vad har jag lärt mig om flyktingfrågorna?

·         Vad tänker jag om det?

·         Vad känner jag inför det?

Man måste öppna sina ögon. Sluta vara så trångsynta.


It´s over !

Nu är jag hemma i svanstein och är helt färdig med skolan i Älvsbyn för tillfället iallafall! Nej men det är ganska så säkert att jag inte kommer att gå dära mera i mitt liv. Jag har haft det Underbart under detta halv år ! Visst har det varit upp och nergångar men jag har lärt mig sååå mycket om mig själv om SANDRA.

Jag känner mig berikad och större i hjärtat. Jag har fått lära känna underbara människor som har hjälp mig att växa som person. Jag har fått en större förståelse om att vi alla är så olika och förståelse att jag inte alltid är så bra eller vad man nu ska säga .. Jag har lärt mig mycket om min tro och vad jag står i den.

Imorgon börjar jag att jobba igen och är inte överdrivet peppad men det ska nog gå bra ändå jag behöver ju pengar nu ! Ska kanske sjunga på en julkosert i Övertorneå på julafton men vet inte säkert ännu för jag vet inte om jag har tid att träna.. Tänkte kanske sjunga marias sång(peter jöback) Viskar en bön(peter Jöback) eller Sprid ditt ljus (Sofia källgren) Ska sjunga två vilka tycker ni?

Jag kan erkänna att jag är lite nyförälskad i min gamla kärlek Benjamin! Han är så fin!

Ja nu ska jag gå och laga mat. Det som står på menyn idag är potatis,bacon och grönsakswok med chili skulle jag tro :))



Puss och hejdå!




Trötter

Jag är väldas trött ...
Har just ätit lax och potatis. vitchocklad mooos som davis sa till efterrätt. Hmm ja det var ju gott :)
Nu jag jag basta och ta det lugnt. Det är så mycket jag vill orka göra idag men det är ju just det jag inte orkar nu. Har ingen ork i mig just nu. Å det är ju okej man kan ju inte alltid ha massa ork.

Det känns jobbigt att det snart är söndag för jag orkar inte åka till Älvsbyn inte så att jag inte vill dit utan just bara färden orkar jag inte med..

Sen är det skola i en vecka en helg ledigt sedan jobba från 19 -2 januari. Suck vad det känns jobbigt just nu när jag är sååå trött..

Nej nu ska jag inte klaga mera, jag får ju vila nu för att jag har en underbar fästman som städar undan <3 love love love!!!



Puss hej!


Svanstein !

Nu är jag i svanstein och njuuuter !


Lite stressad men bara liite !

Imorgon ska vi ha videofilmad andakt och jag har inte förberett så mycket men jag hoppas ändå att det ska gå bra :)
Jag tänkte lägga ut min bibeltext och det jag tänkt säga till det här på bloggen senare. Så de så och tänker inte att alla ska förstå den eller så men kan ju ändå lägga ut den här :)



Kramar Sandra


#15. Wishlist.

Okej nu är det ju Jul och allt men jag tänkte inte skriva en lista över saker jag vill ha så här är min önskelista.

Jag Önskar mig ett liv fyllt med glädje och mening.
Att man får vara frisk och de man älskar lika så.
Att jag få vara med personer som jag får mig att växa och som kan växa med mig.



Puss och kram SANDRA :)


Söndag

Sitter här i vårat allrum i min ensamhet och sörvlar, Usch jag hatar vekligen att vara förkyld ! Hostan är det värsta... Nåja jag tänkte ta det lugnt idag som det flesta dagar hihi
Ska kanske till familjegudsttjänst vid 4 men jag vet inte ännu.

Kom på att jag lovat att lägga upp bilder på det jag gjort i tusch men det kan jag inte riktigt eftersom nåra dem som jag är mest nöjd över ska jag ge bort i julklapp. Jag ska ladda upp en bild den är jag inte så där super nöjd över men gav den till Take :)
Är lite fantasi inspirerad !!!
Så snälla ha överseende och tänk på att jag är en ny börjare !




Puss och kram Sandra


Lördag 3 December

Idag har vi varit till storforsen och en julmarknad som var där :) Det var ganska kallt idag. Hittade små julklappar där och kollade på forsen ! Det var en liten marknad inte speciellt stor men en massa fina hundar gick om krimg med sina ägare och det tycker ju jag är kul :)

Allars så håller jag på att göra mat åt mig själv just nu mexicana soppa med bröd till :) Å nyss tuschade jag eller vad man nu kan kalla det!  Klockan fem ska vi göra decopage med Pernilla och de andra och det ska bli roligt :)
Nåja ikväll ska jag nog mysa tillde med lite popcorn och dipp kanske gurka också och kolla serier med mig själv! Det ska bli mysigt ;)
Vi får höras mina vänner ! Take care :)




Puss och kram Sandra


I´ve fallen in LOVE!

Jag är Kär!!
Dessa skor är så snygga! Finns i blått också och i 35!! Wow säger jag bara ;))
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-trend-917/forget-your-boyfriend-917161-14/


RSS 2.0