Till Mina Underbara Vänner!

Heejsan mina vänner !

Undrar bara när vi ska umgås igen allihopa ? Vi är ju inte precis bäst på att umgås alla samtidigt eller? haha men jag tror eller har en känsla av att vi vet var vi har varandra ändå. Vi inte behöver höras vid på några veckor ens (även om det nu skulle vara bra :)) för vi vet ändå att vi har varandra så därför börjar ingen gråta för det :)

 Jag vill bara säga att jag är så glad att ni är mina vänner och att ni delar med det ni är med om och det som händer er i livet och att jag får dela med mig till med er när jag har något jag vill prata om.

Jag är glad över att vi alla är och har olika åsikter men ändå respekterar och börjar inte irritera oss på varandra bara för att vi tycket olika om något. Att ni finns där och ger mig glädje och jag hoppas jag ger något åt er.

 Alla ni ger mig på olika sätt något som gör mig bra,hel och upplyft och jag tror jag ger något tillbaka :) Jag älskar er helt enkelt! Ni är alla AWESOME på erat vis!! ;D Tack för att ni finns i mitt liv!

Lite humor det är ju hur vi är!




Puss och kram Sandra :)


Jobbigt!

Heej just nu är jag hemma i kuittasjärvi tänkte bara säga att det verkligen är jobbit när någon tar all energi från mig och jag tror att alla håller med mig om att man vill att personer i ens närvaro ska ge engergi inte stjäla den!
Så jag är lite saadface !! :(

RSS 2.0