Woman

Hade tänkt göra en akryl målning men sedan hade jag tråkigt och började skugga en massa på skissen och nu vet jag inte om jag vill börja måla på den haha !

Hey ya!

 Så skön låt :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=QEYcfHoWm2s

Food Glorious Food !

Blev en god sallad av egenodlade grönsaker :))
Har saftat röda och svarta vinbär
Har även bakat havreflarn och försökt vika/rulla dem :)
Å så har jag gjort Jordgubbskräm och svartvinbärskram! Här ovan är jordgubbskrämen ;)
 
Annars har jag inte så mycket på hjärtat just nu, har en loppis i finska ötå ;D

vinden av höst

Var just ute och åt vad jag tror är de sista jorgubbarna som lyckats få nog mycket värme och sol för att mogna, det sista söta av sommaren tänkte jag när det slank ner några söta smultron. Jag gick sedan förbi hallonen som skvallrade om höstens intåg, de lyste så vackert röd/rosa när solen träffade på de små bären. Måste ta mig tid att plocka höstens bär, hur gott är det inte att ta fram lite blåbär mitt i vintern att ha i ens fil och flingor eller baka en kaka med lite hallon i eller paj med blandade bär. Ska även om jag inte är för lat ta och göra saft av de röda och svarta vinbären som snart är helt mogna för de är ju så gott med hemma gjord saft.
 
Även det som jag har planterat under sommaren måste skördas, ska frysa in alla kryddor måste säga att dillen har tagit rekord är verkligen jätte stor och blir nog suverän att ha till fisken! Har även lite lökar att ta upp.. Å morötterna hoppas jag verkligen inte lurar mig med sina blast utan att det gröna skvallrar om orangea läckerheter nog stora så vi kan få något att mumsa på :)  Ska även bjudas på sallad eftersom den verkligen inte tål frost så får nog bli en grekisk go sallad med de två olika sorterna jag sått plus några röda tomater från krukorna (det har inte varit en bra odlings sommar om man inte har växthus). Jag är glad att jag har fått några tomater alls mamma har inte lyckats få någon och hon har ett riktigt varmt läge bakom deras hus för tomaterna.
 
Nåja nog om detta men jag älskar verkligen att man tar vara det som finns i naturen och jag finner glädje i att odla så mycket man själv orkar med måste bara säga att det är verkligen inte svårt bara kul sen när man ser att det blir något av de små fröna man lagt i jorden.
 
Annars så märker man att det är nästan höst nu. För två dagar sedan va det bikini väder och nu ute så luktade det höst (jo jag tycker att hösten luktar) och jag kände den svala vinden mot min kind. Snart kommer frosten och den första snön. Så som alltid går tiden och årstiderna med en genom livet, vem vet vad jag och du gör nästa gång den svala höst vinden känns mot kinden.

Älvensdag

Idag eller snarare ikväll har vi varit och firat att våran älv, torneälven är orörd och får flyta ostört. Vi grillade korv och det var kanske tio stycken eldar plus en massa marchaller på stranden, det var väldgit mysigt. Det började dugga lite så vi for just efter att fackel tåget (båtar med fackor) åkte i väg från stranden och roddes längs älven, det ser så fridfullt ut.
 
Ja det var väll allt för nu, imorgon fortsätter Benjamins hockeyläger och jag får underhålla mig ;)
Ska nog fortsätta vara lite kreativ imorgon men vi ser ju :)
 
 
 
 
 

Bilder

 
Lite mer bilder, bjuder på fina miner ;)

Go! Go!


Bilder

Tror att jag såg mina tjejor just på denna bild :))
Åh en vilken lycklig dag <3

:)

Så här fint var det när vi kom hem från bröllopsnatten :)

Oh!

Bilder från Sirpas 50 års kalas :)

Tjeeena !


Neerds ;)


Marble Nails

 
Som bilderna visar har jag lekt lite med marble tekninken för naglar, detta är mitt första försök och jag hoppas lära mig tekniken ännu bättre! Övning ger färdighet ;))
Måste även köpa in mer nagellack eftesom alla inte fukar till marble :D

Bilder

Den duktiga fotografen är Amelie :)

Blomster

 
Blommor som blev kvar från bröllopet får pryda vårt hem ;)

Presenter !

 
Jag var väldigt glad över alla fina kort/presenter ! Körde en liten gissnings lek om från vem kuvertet var och vi var väldigt dåliga på det, tror jag gissade rätt 3 gånger ;)
 
Sedan en bild på vår fina tv som Benjamins mamma och min svärmor gett oss! Så snäll hon är :) Nu slipper vi ha filmkvällar och kolla på en liten laptop ;D
 
 
 
 

Balsam

 
Godkänt balsam för BM

Pyssel...

Tavla på G.. Måste bara få lite inspiration igen så den blir klar :)

Likelikey


Gift

 
Att gifta sig ung kan höja folks ögonbryn, men man ska ju så klart göra precis som man vill med ens eget liv. Jag ska inte sticka under stolen med att det faktiskt inte är lika många som gifter sig i 20- 25 års åldern som på min mor och fars tid, men jag vet ju inte helt säkert detta grundar bara på vad jag själv känner om saken. När jag och Benjamin beslöt oss för att bli man och fru var det inte en svår sak, vi kände oss säkra på varandra och ville ge varandra det utimata löftet. Klart att man kan sjuta upp det några år om man vill men jag kunde inte se någon orsak att göra det, så nu sitter jag här 21 år gammal och gift <3
 
Jag hoppas att jag och Benjamin får ett långt och lyckigt liv, inte utan svårigheter men med nog mycket kraft att klara av dem tilsammans. Man vet ju inte vad som kommer att ske i framtiden men jag hoppas på det bästa !
 
Sedan det jag började med att andra kan fundera varför man ska gifta sig så ung?, Kanske är hon gravid? Nå har dem bråttom. Å så vidare... Ja vad ska man säga om det? Jag tänker så här : Alla behöver något att prata om och speculera om, så varsågod att prata om oss !
 
Det är vårat liv och ingen annans! Alla lever sina liv olika och alla liv fortlöper olika och det är ju underbart turligt för hur skulle det se ut om alla var lika.
 
Sedan vill jag sluta med att TACKA alla fina som var med och firade våran dag <3

This is how we do it !

Störst av allt är kärleken <3

RSS 2.0