En önskelista <3

Fick frågan om vad jag vill ha till julen och kom på mig själv att det faktiskt inte är så hemskt mycket. Var faktiskt tvungen att fundera en stund innnan jag kom på lite saker.
Först och främst vill jag ha en fin och mysig jul med de jag älskar! Jag hoppas även lite barnsligt att det ska finnas snö på julafton så man får se hur det glimrar i barnens ögon!

Men om jag ska vara materialist så önskar jag mig följande just nu denna stund får väl se om det ändras!

O Jag önskar mig grejs som jag kan skapa med. Typ.
o Scrapbookingsaker
o Tuschpennor i olika storlekar
o Akryl
o Målar dukar i olika storlekar
O En mikrofon hihi
O En symaskin
O ståltråd,pärlor och tång (luffarslöjd)
O Dekopage lim,pensel och papplådor
O Ett roligt spel
O Ljus
O Ramar till mina Konstigaverk! hehe

Ja nu blev det en del men det är ju bara för att jag verkligen nu försökte tänka till.. Hmm iof skulle jag behöva sockar med :)
Nåja nu är det ute för allmän beskådning! Use it well!



Ja nu är det ju nästan så här utan för fönstret lite regn bara :)

Puss och kram Sandra


Creativity!

Jag är full av kreativitet och känner hur jag behöver skapa något... Från en bild jag har i mitt huvud till att få ner det på ett papper eller dansa ! Ja nästan vad som helst för att få utlopp på all denna skaparglädje jag känner i mig !

Jag har börjat på en teckning i tusch och jag har inte testat på det förut eller jo när man var liten och hade en tecknarbok och fyllde i färdiga mallar. Jag måste säga att det var en riktigt rolig teknink om man nu kan säga så. Nej jag ska nog ta och köpa ett par tuchpennor i olika storlekar. Men åter till det jag började i går med idas tusch pennor som kanske inte var av den bästa kvaliten men nu ska jag inte klanka ner på Idas pennor för utan dem hade jag inte fått något utlopp på min kreativitet! Så tack ida! Jag ska fortsätta med teckningen idag/kväll och så troligtvis ska vi dansa :)

Jag kommer att visa resultatet på kladdet sedan om jag nu blir något så när nöjd :) Kan ju varna er att det är lite ailienaktigt och att det som sagt är mitt första försök :D



Kreativitet i Ljuset !!! Kreativitet är Ljus !!!

Puss och kram


Det kryper i kroppen!

Uuusch jag behöver göra något nu!! detta är första gången på typ hur länge som helst som jag är rastlös visst jag borde läsa skamfilad men jag vill göra något roligt nu!!! Hmm får väl hitta på något..... Ida har lite tusch pennor som jag kanske får låna har ju inte mina blyerts pennor och mitt fina papper så jag kan vara kreativ har ju blivit snobb på det med bra pennor och papper ;) nåja nu ska jag försöka hitta på ngt med Ida ;)))


Saknar mitt hjärta Benjamin ! Jag älskar honom så mycket!  <3


Puss&kram Sandra


En helg oss mig!

En super trevlig helg hos mig med dessa underbara männsikor ! Förra helgen var det men här får ni ett bild bevis :)
Puss och kram Sandra :)

Allting lider mot sitt slut

Hejsan mina vänner!
Ja rubiken låter ju ganska deppig men nu är ju sanningen att så är det med allting sorgligt nog. Men just nu syftar jag på att min tid här i Älvsbyn, i kyrkans grundkurs är på väg mot sitt slut. Ingemera måndagsfika inge Disney/Anime filmer med Ida och Take :( Jag kommer inte att sova i ett litet student rum i Sjulnäs som är så lyhört att man nästan hör varandra bajsa nej skojade bara men lyhört är det :)

 Det kommer bli skönt att komma hem igen till min "verkliga" vardag med Benjamin och fulhunden. Å alla nära i Svanstein. Att skaffa en gammal/Ny vardagsrutin i Svanstein ska bli både jobbigt och kul. Jag saknar att vara i Svanstein samtidigt som jag kände och kommer säkert känna mig ensam där. Så saknar jag skogen. Att sakna sin familj men inte rastlösheten.

Jag hoppas att jag kan ta tag i saken och starta något för att fylla ut ens och kanske andras vardag. Ja det som skrämmer mig mest är just ensamheten alltså att ha något att göra under dagar och kvällar. Hmm om  det finns tjejer och killar som vill hitta på något så hoppas jag att de kommer fram med sina ideér! Jag saknar innebandyn men känner mig skeptisk på att vi kan skrapa ihop folk till den men men usch vad jag låter negativ nu då!

Men som sagt saknar jag ju människorna. Naturen och djuren.

Jag känner mig peppad med saker i mig att göra men inte hur jag ska få utlopp på det och på rätt sätt. Jag vill en massa men sedan måste man ju ta tag i saker och göra det (alternativt VÅGA) Som vi pratade idag på lektionen vara osvensk!( som för oss kan vara possitivt) Haha inget annat land skulle nog säga så...

Det har varit lärorikt och "växande" att bo själv och bara vara Sandra Annie Maria Lehto. Ta reda på lite djupare vem hon/jag är.  Ojdå vad mycket jag skriver och jag känner att jag skulle kunna skriva mycket mer men det får nog bli en annan gång ;) Mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu helt enket( men samtidigt känns det ganska tomt)..



Ha det bäst och så vidare!!!!

Puss och kram SANDRA


RSS 2.0