Sexy man! Or?


Blomma


Akvarell töser









Två tjejer som jag målat i akvarell för ett bra tag sedan :)


Sweet Sunny Day 5




















Hjärtat mitt <3





Röd


#24. What do you think of your school.

Hee jag går ju som inte i skola just nu förutom att jag läser matte men det känns inte precis som om man går skola då ;)

Men annars så gick jag 1-9 i Svansteins Central skola och det var litet och omöjligt att skolka där av att alla är smarta som gått där hehe nej men man var i skolan eller så var man sjuk det gick inte att skolka. Lärde mig mycket där.

Sedan gick jag Gymnasiet i Övertorneå GÄG
Jag gick handels och skolan var ju helt okej.

 Alltså igentligen vilken tråkig fråga vad tycker du om din skola.
 Vem bryr sig man vill ju ändå bara bli klar med det man läser. Få betyg som är bra och sedan jobba och tjäna lite pengar eller?


Booooring!


Sjuk

Jaha då vart man sjuk ... KUL! eller så inte :/

Nu kan jag inte träna eller vara i skolan .... BLÄ


Matte

Imorgon börjar allvaret Matte B
Jag var i skolan idag och fick boken och imorgon vid 12 så har jag första lektionen :) Jag hoppas det ska gå bra nu ska jag sitta och kolla i boken så jag kanske kommer in i det hela lite granna iaf Hihi

Ikväll är det innebandy och det känns ju alltid bra hoppas vi blir en del tjejer.

Hursom helst blev jag erbjuden att jobba idag klockan 4 men jag sa nej eftersom jag tycker att man kan ha lite farmförhållning jag tänker inte vara den som inte får jobba ofta men när det krisar så ringer man mig i sista minuten... Nej tack!... Synd bara att jag är en sådan människa som får dåligt samvete av att säga nej, så jag ska nog jobba på onsdag iallafall. Men jag vet inte ännu. Jag vill gå hel hjärtat in i att klara matten.

 Som jag sa när jag pratade med kristina från AF och hon bara så du ska BARA läsa matte B. Flera gånger BARA Matte B, då sa jag du det är inte bara så bara för mig att läsa matte B!!!! Hon klankar som ner på en. Typ när jag sa att jag ska läsa kyrkansGrundkurs och sedan matte B å vidare till lärare då sa hon jooo men det är ju en helt OKEJ plan. Som om den inte var så bra.

Orka. Men iallafall så vet jag inte om jag vill jobba. Då tänker ni men om man är arbetslös ska man slänga sig efter jobben.

För mig är det viktigaste hur jag mår och om det inte känns bra ska man inte göra det. Tror jag måste rikta in mig på Matten nu.
Ja nu blev det mycket så nu ska jag fortsätta med städningen.


Ebba


Sommarkryddor på altanen




Oh there she is !



Mikkihiri


Old Times






















Ikväll

Ikväll kommer Mickis och Sanna hit så ska vi frira att Mikaela fyllt 22 år :) Kul ska det bli :)


Mickis


Jag och Sanna


Sweet sunny day 4

























Hmm

Nu åker jag mot ötå och ska åka skridskor haha önska mig lycka till :)


Ögon

Ett par bilder som jag ritat för länge sedan. Lite dåligt tagna bilder men ändå :)








Oh snap!

Nu föll jag dit igen pop cornen poppas i micron ! Damn jag är verkligen beroende av popcorn... Nåja nu är det gjort lika att njuta av påsen :) Med en bok i soffan Mums!

Fick förresten veta att jag kan läsa matten på dagtid ! Yes!!

Vi hörs när vi ses :)


Oh lalaal

Jag vill dansa!!! Behöver speglar ;)



Det finns bevis att mitt hjärta har dansat!!
För er som inte vet så vägrar han att dansa :) Han dansar helt enkelt inte men det kanske var annorlunda när han vart singel :)

Puss hej


Sweet Sunny day 3













Puss


Krabba









Svettas

Har varit och gymmat idag och det gick väl helt okej, att gymma är inte helt min grej men att röra på sig är ju kul och här finns inte så mycket alternativ till träning :)

Ska kanske dansa lite nu också :)
Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet, såg att märit ringt mig när jag var på gymmet så missade det. Det var säkert om matten hoppas det går att hoppa in även om det har gått ett en del av kursen annars är det bara att läsa via nätet och det känns ju lite jobbigt :/ men men det löser sig nog :)





Puss Hej !


Food





Kött och sås Heehe


Paella med skaldjur och fisk







Mums!

Hamburgare


Shrimp Pizza







vilket upplägg hehe






Little Me




Svarthårig

Visste ni att jag varit svarthårig?





Ja där har ni bevis ;)


Katt


Lina



Träffade denna tjej i helg :)


Sweet sunny day 2
















Monday

Hejsan nu har det blivit måndag igen.
Ikväll blir det innebandy och jag hoppas det blir lika roligt som sist ;)

Imorgon ska jag till ötå och hälsa på af och skolan. Hoppas allt går bra .

Ha en super duper bra måndag på er :)



Puss och kram


Puss


Candy


Converse all star


Sweet sunny day 1


















Friday

Har varit och spelat volleyboll det var jätte kul och givande nu får vi se vad resten av denna kväll natt har för planer åt mig ;) Måste iallafall packa lite eftersom vi åker till unbyn imorgon för att fira Benjamins pappa Kari som fyllt 50 hela snurr runt jorden :)

Så det blir säkert ett trevligt kalas pappa ska även med dit.

Nåja vi ses när vi hörs ;))


Kärlek

Crazy and i love them <3

Tankar

Nu är det dags igen att börja ta tag i sitt liv.
Vad jobbigt jag är så lat!
Nåja nu går tankarna mot fritidsledare men då måste man ha varit aktiv ledare i nått och nja det har jag väl inte varit. nåja vi får ju se vad som händer och fötter.

Måste iallafall göra något för nu vill kristina min kära vän på af att jag ska gå på miroi igen.... Hata!
Man får tydligen inte alls vara arbetslös utan vi hittar på aktiviteter efter som att då verkar moderaterna ännu bättre titta vad lite atbetslöshet (alla är på vuxendagis och dricker kaffe heladagarna och blir deprimerade!) Yeeees!

Om man ska se sanningen i vitögat så är det ju så att om man vill ha ett arbete så måste man ju typ flytta övertorneå erbjuder inte ungdommar arbeten. Tyvärr! de få som vill leva kvar i denna åldrande kommun kan det inte och inte blir det flera barn födda här då inte. Ja det är väl bara att utbilda sig och flytta.

Synd att man så gärna vill bo kvar i denna håla.

Ja jag är inte speciellt possitiv idag nej..




Vinter

Vinter dagar i Norrlands skogar <3

#23. Where are you from.

Jag har bott i svanstein när jag var född till nio sedan flyttade vi längre in i skogen till Ylikuittasjärvi 9 och där bodde jag tills jag blev tillsammans med Benjamin och vi tänkte flytta ja vart som helst så länge vi fick vara tillsammans men så blev slumpen så att vi fick hyra ett hus i Svanstein och vi bor och trivs bra här långt uppe i Sverige visst är det svårt med jobb och så men vad är viktigast (pengar eftersom man inte klara sig utan det tyvärr) att man mår bra i sin tillvaro . Jag hoppas att vi kan fortsätta bo och leva här, bara man har jobb så fixar det sig.



I kuittas ner mot idas ängar som dom nu har averkat all skog om kring ängen inte lika fint där idag som då



Skogen i kuittas med kvällsol



Svanstein vår sjön som man ser från vårat hus


Lady in black

En gammal teckning som jag hittade





puss hej


Cupcakes

Ett par cupcakes som jag gjort till min lillebrors 20 år kalas med rosa tjejtema ;)
Hallon/blåbärs cupcakes med white fluff frosting
Lite dålig bils kvalitet då är det daget med min mammas gammla kamera

Brocccoliii

Sitter hemma hos mamma och pappa och har just lagat en jätte god liten middag åt mig... Ja jag vet middag klockan 22 jag har inte riktigt rätt dygnsrytm.
Det blev iallafall smörstekta räkor med färsk chili och rödlök. Lite örtsalt, vitlökspulver och en skvätt grädde på det. Till det belv det kokt broccoli och blomkål.
Det blev ialla fall jätte gott !
Mums!
Okej nu blev det en bild på en bakelse jag gjort eftersom det är mammas dator jag lånar ;))

Magic





ÖGA

Ett öga i tusch



La till lite vita detaljer



La till ännu mera vitt



Närmare utan vitt



Närmre med vitt



Om jag nu kommer ihåg rätt så är det här den första jag gjorde med mina nya tuchpennor för att försöka komma in i rekniken :)
Puss Sandra


#22. Favorite genres (in music, movies, books).

I musik och film är jag en allätare och då menar jag det jag lyssnar och kollar på all sorts musik och film.
I böcker gillar jag allt förtuom deckare och är inte ett fan av fantasy.

Now you know


snö

Ja ni vet ni vad just nu sitter jag här med mig själv och så klart damphunden mikko :) Har just gjort mig en kopp med snabb kaffe och varit och kämpat mot snön, det är en svår kamp jag vill att den ska vara vid sidan av vår väg(stig) upp till dörren men snön envisas med att vara på vägen även om jag frustar, skottar och svettas så ser jag inte någon märkvärdig skillnad på våran väg... Det är lönlöst så jag gav upp och gick in igen.

Jag efterlyser någon som tycker det är kul att kämpa mot snön och kanske har lite mera muskler och vilja än mig själv. Känner ni denna person så säg till denne person kan komma och skotta snö hos mig i utbyte mot en fika kanske det räcker ;))

Nåja efter som jag har gett upp så tänker jag iallafall göra någon nytta så jag ska städa här inne istället bra idé tycker jag även om det är tråkigt så måste man ju göra det iblandl, eller hur?
Våran tvättmaskin har börjat läka vatten och det känns ju inte så dära särsklit bra.

Ikväll eller senare hoppas jag på att någon vill fara och gymma med mig. Man måste ju röra på sig . På tal om det så var det innebandy igår kväll och jag tyckte att det var grymt kul och grymt jobbigt. Kul att vi blrv så många !



Det är såna här dagar jag vill ha nu :) Vårdagar !


Home

Nu har man varit hemma ett tag och landat i snön och allt det vita ;)
Bilder ftån värmen lär ju komma snart :) Have patiance my love
hihi nu ska jag kolla ett avsnitt av SOA och senare åker jag nog mot mor och fars hus där jag hänger rätt mycket nu förtiden är ju tråkigt att vara själv i huset nu när Benjamin jobbar kväll/natt så det kommer inte vara så hög uppdatering här på bloggen men det tål ni ! 


Denna blid är för några år sedan när vi gjorde en halv "igloo" (en mur) som skyddade mot vinden och så grillade vi och hade det mysigt ;)


Puss och kram


Värmen

Nu snart så åker vi mot luleå och sedan vidare till värmen :)

Hörs om en vecka !


Till Fanny

Dessa två tjejer i tusch fick Fanny av mig när hon fyllde år :)

Utan ramar







Med ramar







Det är tusch och vatten :)


Små handlat



Lite sko grejjer som jag köpt ;)


Förberedelser

Nu är det sista rycket här hemma :) Packa, städa fixa haha varför blir det alltid i sista stund.
Mat ska föras till mamma och pappa. Mikko ska bo där när vi ligger och steker på en sandstrand ;)



Random bild från arkivet ;))


RSS 2.0