Snart måndag!

Heej nu har jag kommit "hem" till älvsnyn igen och en veckas skola väntar mig. Tror inte att jag åker hem ihelgen som kommer heller. Jag är trött och sliten av att åka frm och tillbaka . Hmm imorgon fyller jag 21 så då ska vi äta tårta :) Jag gillar inte tårta men ändå kul!

Vi får höras :))


puss hej!


Måndag

Hejsan !
Här rullar allting på helgerna går så fort att jag inte ens hinner blinka! Jag åker ju ofta till Svanstein och umgås med familjen och vänner. Blir ju att man vill vara med Benjamin men han har ju också sitt jagande haha ;)
Jag är iallafall tillbaka i Älvsbyn igen och jag måste ju säga att jag känner att kursen är väldigt givande och känns helt rätt för mig just nu :) Men är inte lika kul att bo på internat alla gånger. Jobbigast tycker jag att det är att vara borta från Benjamin och huden(Alla andra också) det känns långt när man åker 5 timmar i buss och sen ska man tillbaka på södagen hmm. Skulle ju vara optimalt om det bara var typ två timmar bussresa då blir man inte lika slut av allt åkande.

Nyss var vi på måndagsfikat och nu sitter jag här i allrummet och bloggar ;) Men jag skulle vilja börja träna på korpen men det känns ganska dyrt när man inte har någon inkomst just nu ! Men om jag inte gör något och trycker i mig alla onyttigheter som jag just nu gör så kommer jag ju att rulla fram när jag kommer hem haha Usch! Hmm men jag är ju en lat människa igrunden så det dära med att träna kommer inte så självmant hos mig heh,.,,
 Nu ska jag nog vara lite social om det nu är någon som vill vara det med mig ;))

Detta var ju som ett tagsedan nu ! Sjuung om stuuudenternars lyckliga dar!! ??? JO visst kom ut i ett samhälle som inte har några lediga jobb! Det ska vi fira !



Just ja idag fyller Marie år Grattis !!

Puss hej !


BÄÄÄ!

Bäää!
Jag är trött men ändå inte hehehehee !




Min normala broder ! :)

Pusshej!


Filmer

Nu ska jag tillbaka efter en fistelse i Svanstein eftersom att benjamin fyllde år :) Det gick väldans fort och nu ska jag tillbaka och tänkte ta lite filmer från barski innan jag åker vidare till Älvsbyn :) By the way så har jag börjat spela gitarr igen super kul! Vi får höras som sagt så kommer uppdateringarna vara lite sisådär men jag tror mina få läsare har översikt på det hihi ;)



Puss hej :)


Nykär!

Jag har gått och blivit nykär i en gammal flamma ;)
Hur har jag kunnat låta Lars Winnerbäcks låtar hamna i skuggan !!
Så nu kommer jag lyssna på alla låtar ett tag här :) Han är ju kung denna man alltså!


Jäkkvik

Veckan i Jäkkvik var väldigt rolig men ändå ganska tung mycket tankar och funderingar. Tidiga morgonar och sena kvällar/nätter. Alla dessa nya männskor som man träffat, intrycken av dessa männsikor. Ta in information och vara social. Ja jag känner att jag är ganska trött efter denna vecka. Har även vandrat i fjället fast än att vi hade spöregn vareviga dag! Jag fick se 4 stycken lämmlar och en av dessa var en unge och den var så söt att jag nästan funderade på att ta med den hem. De vuxna djuren spang ju bara förbi men den var lite trög så den bara stod och tvättade sig.. Ja den var söt! Sen såg vi några renar men mest var man bara blöt och det var ganska tungt att gå upp för fjället men nedåt gick det snabbt fast än att det var väldigt halt med alla stenar :)

Sista dagen när vi åkte var det så klart uppehåll men men man kan ju inte få allt ! Men som man har ätit där borta helt otroligt mycket man känner sig som en levande jaa jag vet inte vad men något stort! Så därför på grund av allt gotta ätande tvingade jag mig upp på fjället. Marie och ida avstod :) Men men nu ska jag nog gå och kolla lite tv. Ikväll ska jag kolla en andra chans på ettan en bra dokumentärserie tycker iallafall jag !


5 quick funfacts about you

1.Jag har ett födelse märke och inte leverfläck (vissa säger födelsemärke om leverfläck) på min vänstra hand som ser ut som ett kryss eller kors.
2. Jag har haft en massa djur eller iallafall ganska många.  Två stycken vatten ödlor, en geckoödla, en guldfisk, två unulater, 26 kaniner, höns, fyra katter och tre hundar :) Men skulle ha velat ha hästar, möss, får och grisar med mera.
3. Jag är ganska blyg men när jag väl lärkänna någon eller känner mig trygg så kan jag prata ihjäl människor haha :))
4. Jag är lite mörkrädd och blir lätt skrämd av skräckfilmer så att jag inte kan sova.
5. Jag sover med öronproppar för att jag är väldigt ljudkänslig när jag ska sova.

Nu vet jag inte om detta var så rolig information men jag orkade inte tänka idag



Hej hej



Heeej !!!!

Heeej !
Nu är jag i älvsbyn och har det bra. Kursen känns bra och jag trivs med mina klasskamrater. Tänkte bara kolla in här och skriva några rader :)) Så nu vet ni att jag lever ! Nästa vecka åker vi till Jäkkvik och det ska bli spännande och roligt forhoppnings vis :) Jag har ännu ont i min fingerspets som jag klämmde i kassan när jag jobbade på svanstein gården i lördags alltså en vecka sedan snart borde det verkligen göra ont ännu?? Hmm
Annars så ska jag tacka ja på måleri på distans kursen och hoppas att jag kommer klara av det sammtidigt som jag går detta :) Nåja nu orkar jag inte skriva mera eftersom att det gör ont i mitt finger ;)


RSS 2.0