Ogillar

Att jag är så grundligt förkyld, det suger!
Idag är det första dagen av stormötet här i Svanstein och jag får se hur mycket man orkar vara där.
Annars så känns allt lite jobbigt just nu bara för att man är så orkeslös, energin räcker inte till allt jag vill och borde göra. Nåja man får hoppas att förkylningen ger med sig snarast !
Hoppas alla andra har det bättre ! :)

Olika sidor av mig

Känner mig lite så här just nu !
Bjuder på mig ;)
 

Hallon

Såå gott, vill att det ska finnas ute nu så att man kan plocka ;)

Ombre Nails


Nyckelpiga


<3

Kanske inte den finaste bilden, men vem bryr sig ? :)

.

 
I ett hav av ljus, finner även jag en brinnade låga.
 

Trött Tjej..

Hejsan alla fina! jag har haft besök nu de senaste dagarna och mitt främande ska åka hem imorgon/idag, vi ska skjutsa dem till Happaranda imorgon på morgonen. Sedan har jag en halv dag och efter det ska jag på läger i Moinahlahti(säkert helt fel stavat)
Så bloggen ligger i läääää

Heinola




Stressad männska !

Det är jag, de är jag !


Random...


Spring roll


Gjorde vårrullar hemma! Jätte gott! :)
Åt de med sötsursås, soya och ris :D


Hairupdo




Mustasch!





Naglar för mustaschkampen !


Kalas!

Ikväll blir det att fira Benjamins mamma som fyller 50 år ! Det ska bli trevligt :)
Hoppas alla som ska ut ikväll på balen också får en fin fin kväll :D


Grattis !

Grattis till alla studenter!


Vet ni vad? Jag är ett TROLL!



Så akta er jag kan vara under eran bro!


Briska

Varför sitter det två män i ett badkar och dricker briska cider i deras reklam, jag tycker faktiskt att den är lite konstig? Någon som vet ? ;)


On the way to Heinola










Blås vind blås, blås in i äventyr och blås in luft.




Balsam



Ett godkänt balsam :)


Life is life.


Som alla andra så tänker även jag på vad jag ska göra av med mitt liv, självklart kan man ju inte planera sitt liv in i detalj men jag hade gärna haft en finger visning,pil eller en halvtydlig karta. Jag skulle verkligen inte vilja veta hur mitt liv kommer att bli. Men att veta lite grann, igentligen är det enda jag vill veta är om utbildning och jobb något annat vill jag inte veta. Jag menar inte vill jag veta om jag och Benjamin kommer leva hela vårat liv eller ihop eller inte, om man får barn, olyckor och lycka i framtiden NEJ det vill jag då inte!

På ett sätt så önskar jag att jag bara kunde känna det löser sig, det blir bra, det behöver inte vara perfekt. Släpp på kraven. Å nej det behöver inte vara perfekt men jag vill att det ska fungera bra! Man behöver pengar och pengar får man från jobb. Utbildning ger jobb. Vad ska man då utbilda sig till, nu vet ju jag vad det lutar mot för mig men jag tänker på andra som inte alls vet, den pressen man känner på sig att man borde läsa till något, bli något så att man kan tjäna pengar! För hur ska man kunna leva utan dessa pengar, då blir ju det en stressfaktor om man inte har pengar. Hur ska vi klara oss denna månad...

Det som år svårt med att bo här är ju att jobb utbudet är ganska knapert.

Usch, jag tänker på alla stackars ungdommar som går i skolan nu, det verkar ju som att kraven bara blir högre och högre för varje år som går. Sen studenten = välkommen till arbetslösheten.

Nej vad jag är negativ, men det är man ju ibland och nu öste jag ur mig här.

Man får tänka possitivt och se på allt man har, vilka möjligheter man har och allt man är kapabel till!

Puss och kämpa på!


Beaveeer!


Jessicurl

Annars så testade jag ju Jessicurl produkterna (dock inte styling produkterna)

* Gentle lathter shampoo, ett väldigt lätt shampoo, kändes inte så där stark om nu ni förtår ;) Håret kändes rent efter shamponering. Jag ger denna produkt klart godkänt

*Aloeba daily conditioner, kändes verkligen som ett dagligt balsam, inte tung utan lätt. Håret kändes mjukt. Samma här klart godkänt.

*Too Shea extra moisturing conditioner, Tyngre och väldigt vårdande. Jag kommer inte använda denna varje gång eftersom den är så vårdande sparar den till när håret känns i behov av lite tyngre inpackning. Denna får VG

Nu har jag ju bara testat dessa efter varandra och inte var för sig (tex balsamen) och bara en gång, men jag är nöjd av det första resultatet. Jag fick extremt mjukt, mjukt hår! Eftersom jag som redan har ganska mjukt hår blev det inte lika lockigt, jag behöver mer stadga till lockarna men då använde jag ju heller inte hennes styling produkter eftersom det kändes onödigt när jag bara skulle hoppa i säng :) Men håret kändes värligt åter fuktat, mjukt och följsamt.


Börja dagen med Thé!

Hejsan alla fina!
Började dagen med en härlig kopp maroccoan mint thé och kvarg med funlight i, för mig är det mycket lättare att ha någon typ av frukt eller youghurt(eller dylikt kvarg,turkisk) efter som att jag är så dålig på att äta frukost, har liksom inte någon aprit på morgonen.

Fick även veta att det blir 50 års kalas imorgon, pappa den klanten hade glömt och säga att även jag,Benjamin, Victor och Amelie är bjudna. Jag visste ju om att hon fyller år (pappas syster) men jag trodde att bara syskonen var bjudna plus vänner, men nej hon menade ju även syskon barn och respektive!

Nu är det så att mamma ska åka bort så jag och Benjamin är hundvakt, men vi ska ju ändå så klart på kalaset men stannar kanske inte så länge, det blir nog en trevlig kväll :)


Vi hörs!


Love my Svanstein!


RSS 2.0